Hver gang jeg føler, at jeg falder for en fyr, vil jeg løbe

Det hjælper ikke ligefrem mit kærlighedsliv, men det er derfor, jeg bare ikke kan stoppe mig selv: Læs Mere

11 tegn på, at en fyr er interesseret i dig, men ikke nok til at være værd at forfølge

De siger, at du skal tjekke tegnene på, at nogen er til dig, før du går ud i at date dem. Men ærligt talt, nogle gange er disse tegn ikke nok til at betyde, at du skal gå efter det. Her er 10 tegn, der viser, at en fyr er interesseret, men ikke nok til at gøre det umagen værd. Han kan ikke tale. […] Læs Mere

Jeg kan godt lide at få sex af vejen på den første date - her er hvorfor

Selvom jeg respekterer folks ret til at vente med at have sex, gider jeg ikke alt det. Jeg foretrækker at få sex af vejen med det samme - her er hvorfor. Læs Mere

Fyre, der bruger 'Hey' som en åbningslinje på datingapps, skal GTFO

Her er 12 grunde til, at den bedste måde at håndtere sådan en besked på er at slette den - og ham. Læs Mere

Lad ham ikke bruge dig - enten vil han date dig, eller også kan han GTFO

Her er 10 ting, du skal begynde at gøre, som viser ham, at du ikke er interesseret i hans BS, og du kræver bedre: Læs Mere

Benching, Booty Calls og andre tankespil Fyre spiller, som du ikke burde have med at gøre

Vær på udkig efter disse almindelige tankespil, som spillere kan lide at bruge, og sørg for, at du ved, hvordan du får overtaget: Læs Mere

Hvorfor jeg aldrig vil undskylde for at være en tæve

Jeg er bestemt ikke en bølle, en ond pige eller en, der har glæde af at være ond mod andre på nogen måde. Jeg tror på at være venlig og behandle mennesker med respekt. Når det er sagt, kan jeg være en tæve - en kæmpe en. Jeg stoler på min mavefornemmelse, når den fortæller mig, at jeg skal være en tæve, og […] Læs Mere

Din eks er din eks af en grund - du hører ikke sammen

Måske hvis du bare sendte ham en afslappet sms for at sige hej... Nej! Slip telefonen og husk disse 11 ting: Læs Mere